A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад Горбівський ліцей
Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Дата: від до Скинути

UN CRĂCIUN FERICIT!!!

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

20:39 24.12.2023

Допомога нашим Воїнам - Захисникам.

Сьогодні, заступник голови Чернівецької районної ради Артем Жук отримав волонтерську допомогу від керівництва Горбівського ліцею Острицької сільської ради, а саме: килимки для сидіння та ковдри для ЗСУ. Бо міцний сон наших захисників — це запорука їх здоров’я та величезний вклад у перемогу.

21:37 13.12.2023

Свято Захисників України.

День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора.

09:21 11.12.2023

Всесвітній день української хустки.

7 грудня – Всесвітній день української хустки. Хустка для українок – це не просто головний убір, це річ символічна, знакова, і є нашою культурною спадщиною.

23:58 08.12.2023

З Днем ЗСУ!!!

Вітаємо вас зі святом, пов'язаним із гордістю та мужністю - Днем Збройних Сил України! Сьогодні ми не тільки славимо професіоналізм та самовідданість наших захисників, але й висловлюємо подяку кожному захиснику та захисниці. Нехай Господь оберігає вас. Слава ЗСУ! Слава Україні!

08:55 06.12.2023

Зі святом святого Миколая.

В цю зимову засніжену ніч Святий Миколай знову прийде на Землю, щоб подарувати радість дітлахам. А дорослим нехай принесе частинку спогадів дитинства, щоб кожен згадав, як це класно завжди вірити в чудеса.

23:00 05.12.2023

Засідання професійної спільноти ЗДВР та педагогів – організаторів

29 листопада 2023 року на базі ОЗ Горбівський ліцей, проведено засідання професійної спільноти ЗДВР та педагогів – організаторів на тему «Формування у молодого покоління національно патріотичної свідомості під час організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» Джура»

18:22 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора