A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад Горбівський ліцей
Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Дата: від до Скинути

Міжнародний День толерантності.

16 листопада – Міжнародний День Толерантності. Сьогодні толерантність – яскравий показник ступеню демократичності кожної держави й одна з умов її розвитку. Політична толерантність є основою для плідних міжнародних відносин. А саме толерантні люди більше знають про свої недоліки та переваги. Вони критично ставляться до себе і не прагнуть у всіх бідах звинувачувати інших. Вони не перекладають власної відповідальності на інших. Толерантна людина не ділить світ на два кольори – чорний та білий. Вона не акцентує на розбіжностях між «своїми» та «чужими», а тому готова вислухати й зрозуміти інші точки зору.

20:53 17.11.2023

Всесвітній день доброти.

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного.

17:00 17.11.2023

Тиждень ОБЖ.

З 6 по 10 листопада в ОЗ Горбівський ліцей пройшов Тиждень ОБЖ. У рамках тижня були проведені різноманітні тематичні заходи: онлайн-гра «Вивчаємо дорожні знаки», екологічні проблеми сьогодення, проектна діяльність «Друге життя використанних речей», дебати «Паління, алгоколь, наркотики – чи це загроза для здоров'я і життя людини», практичне заняття, поведінка в умовах низьких температур, алгоритм дій при охолодженні, обмороженні, рольова гра «Алгоритм дій у випадку потрапляння сторонього предмета в дихальні шляхи» та виставка малюнків «Дотримуйся правил безпеки».

21:02 13.11.2023

Зустрич з солдатом окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького

6 листопада до ОЗ Горбівський ліцей з приємним візитом завітав наш випускник Дуріла Марʼян Марʼянович. Зараз хлопець є солдатом окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького та проходить строкову службу.

21:10 07.11.2023

Написання радіодиктанту національної єдності

Сьогодні, 27 жовтня з нагоди Дня української мови та писемності, учасники освітнього процесу нашого ліцею приєдналися до марафону написання радіодиктанту національної єдності та підтримали єднання мільйонів українців

21:52 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора